;

Riba zorgt voor al uw diensten van verhuur tot herstellingen en nog veel meer!  

Wij staan vooral gekend om onze uitgebreide verhuurservice onder de naam Riba Rent. Daarmee zorgen we voor de verhuur van zowat alle tuinmachines, bouwmaterialen en feestartikelen die u nodig heeft. Van houthakselaars en breekhamers tot barbeques, alles kunt u bij ons terug vinden. Door onze persoonlijke aanpak krijgt u steeds het product dat uw klus nodig heeft!

Riba is ook actief in de betonsector onder de naam Riba Pompservice. Daarin hebben we al meer dan 35 jaar ervaring. Voor de meest type van betonstort hebben wij een pomp. Met onze jarenlange ervaring weten wij exact wat er nodig is voor elke storting. Onze innoverende en technisch hoogstaande betonpompen bezorgen Riba Pompservice een modern en efficiënt wagenpark, welke in staat is grote en kleinschalige projecten in de woning- en utiliteitsbouw, weg- en waterbouw te realiseren tegen concurrerende prijzen.

Bovendien is Riba ook actief in de transportlsector. Met Riba Transport zorgen we dat u elk prodcut op de gewenste locatie krijgt. Dit doen we door specifiek te kijken wat voor vrachtwagen u nodig hebt. Onze vrachtwagens kunnen voorzien worden van een zware kraan of via een dieplader. Wij zelfs in het bezit van een uitschuifbare dieplader dit voor extreem grote objecten met een maximaal laadvermogen van 37 ton.

Riba kan er tenslotte ook voor zorgen dat al uw machines veilig zijn voor gebruik. Onze professionele technici kijken grondig uw product na en voeren de nodige herstellingswerken uit. Wij nemen ook graag het onderhoud van uw toestellen ter harte.

Wilt uw meer informatie over onze diensten? Wij staan graag ter uwer beschikking!

info@ribarent.be of 078 050 060.  


{{col.Omschrijving1}}

{{col.Omschrijving1}}

Meer... Meer...


{{slide.Artikel.Omschrijving1}}

{{slide.Artikel.Omschrijving1}}
Informatie
{{prop.Description}} {{prop.Value}}
Veiligheid {{ico.Description}}
Info
{{slide.Artikel.MemoTextSmall}}
{{slide.Artikel.MemoTextAll}}
Beschikbaarheid {{slide.Artikel.AantalStock - slide.Artikel.AantalStockBezet}}
Prijs {{slide.Artikel.PrijsDag}}
{{slide.Artikel.PrijsWeekend}}
{{slide.Artikel.PrijsWeek}}
{{slide.Artikel.PrijsMaand}}
{{ slide.Artikel.Omschrijving1 }}